Siirry sisältöön

Tahdotko vaikuttaa lasten hyvinvoinnin puolesta?

Anna ääni lapselle -kampanjassa on mukana yli 40 lapsi- ja perhejärjestöä. Mannerheimin Lastensuojeluliitto on yksi niistä. Kampanja on poliittisesti sitoutumaton ja tarjoaa työkaluja jokaiselle kansalaiselle tai ehdokkaalle, joka haluaa vaikuttaa lasten, nuorten ja perheiden hyvinvoinnin puolesta.

Tutustu Anna ääni lapselle -kampanjaan.

Äänestä Ääni lapselle -ehdokasta

Ääni lapselle -sivustolta löydät listattuna kaikki eduskuntavaalien ehdokkaat, jotka ovat sitoutuneet Ääni lapselle -ehdokkaan teeseihin ja  ilmoittautuneet Anna ääni lapselle -ehdokkaiksi.

Äänestä Ääni lapselle -ehdokasta.

Ilmoittaudu Ääni lapselle -ehdokkaaksi

Ääni lapselle -ehdokas voi olla kuka tahansa, joka on ehdolla eduskuntavaaleissa 2023. Ääni lapselle -ehdokkaana sitoudut ehdokkaan teeseihin (lskl.fi) ja mikäli sinut valitaan eduskuntaan, sitoudut huolehtimaan lasten edusta koko vaalikauden ajan.

Ilmoittaudu vapaaehtoiseksi

Ilmoittautumalla vapaaehtoiseksi Ääni lapselle -agentiksi juuri sinä voit toimia äänenä lapselle! Saat suoraan sähköpostiisi tiiviitä infopaketteja ja valmiita kuvia jaettavaksi vaikkapa sosiaalisessa mediassa, sekä tietoa lapsen edun toteutumisesta ja lapsen oikeuksien turvaamisesta poliittisella päätöksenteolla.

 

 

Takaisin ylös