Siirry sisältöön

Tänään on hyvä päivä ryhtyä vapaaehtoiseksi

MLL on olemassa, jotta kenenkään ei tarvitsisi jäädä yksin. Olit sitten hassuttelija, leikkikaveri, lukija, kuuntelija, tekijä tai jokin muu omanlaisesi arjen ajelehtija – läsnäoloasi ja aikaasi arvostetaan MLL:n vapaaehtoistoiminnassa.

Anna lahja lapsille

Lahjoittamalla tuet MLL:n työtä ja annat lapsille lahjan, jonka arvo kestää läpi elämän.

Ammattilaisille

Tietoa yhteistyöstämme koulujen, kasvatusalan ammattilaisten ja neuvoloiden kanssa.

Toiminta lapsiperheille

Tarjoamme lapsille, vanhemmille ja perheille kohtaamisia, tukea ja vertaistoimintaa.

Educa 2023: Miten ehkäistä kiusaamista, yksinäisyyttä ja syrjäytymistä?

Tervetuloa kuulemaan paneeliamme aiheesta, miten ehkäistä kiusaamista, yksinäisyyttä ja syrjäytymistä kouluissa tukioppilastoiminnan avulla. Muissa esityksissä ja osastolla kerromme mm., miten  puuttua nettikiusaamiseen, vahvistaa lasten tulevaisuususkoa ja pääset tutustumaan monipuoliseen koulutustarjontaamme.

Tutustu MLL:n Educa-ohjelmaan

Autetaan yhdessä ukrainalaisia Suomessa

K-ryhmä ja Mannerheimin Lastensuojeluliitto tuovat yhdessä myyntiin Ukraina-rusetin, jonka myynnistä kertyneillä varoilla tarjoamme Suomeen saapuneille ukrainalaisille ruokaa, turvaa ja yhteisön, johon he voivat kiinnittyä.

Lue lisää

Tietoa, tukea ja turvaa Ukrainan sodan käsittelyyn

Lapset ja nuoret tarvitsevat nyt kuuntelijaa ja rauhoittavaa aikuisen tukea vaikeiden tunteiden ja pelkojen käsittelyyn. Aikuiset ja kasvattajat saattavat puolestaan tarvita neuvoja ja tukijaa turvallisuuden tunteen luomiseen ja omaan jaksamiseensa. Meitä saa kuormittaa.

Soita, kirjoita tai tutustu tietopaketteihin

Tukea perheen huoliin ja kriiseihin

Kun perhe kohtaa vaikeuksia, jokainen perheenjäsen tarvitsee samaa: tukea ja ymmärrystä. Aikuisen tehtävä on varmistaa, että lapsi ja nuori saavat apua. Aikuisen tehtävä on hankkia myös itselleen tukea ja tarvittaessa apua.

Lue miten voit tukea lasta ja saada apua

Leikkipankki on leikkien aarrearkku

Leikkipankista löytyvät leikkivinkit vaivattomasti ja nopeasti. Vastaus ”mitä tehtäis” -kysymykseen löytyy ajasta ja paikasta riippumatta, sillä älypuhelimella helposti toimiva Leikkipankki tuo leikit jokaisen taskuun. Leikkipankkia rakennetaan yhdessä ja jokainen voi lisätä omat suosikkinsa sinne.

Leikkipankki

Anna lahja lapsille

Lahjoittamalla tuet MLL:n työtä ja annat lapsille lahjan, jonka arvo kestää läpi elämän.

Takaisin ylös