Siirry sisältöön

Auttamisesta arkea -yhteistyö

MLL on mukana ainutlaatuisessa yritysyhteistyössä, jonka tavoitteena on tehdä auttamisesta arkea. Palvelussa yritys valitsee lahjoitettavan kokonaissumman, joka pilkotan osiin lahjoitusseteleiksi, jotka jaetaan yrityksen asiakkaille tai työntekijöille. Asiakas tai työntekijä saa itse päättää avustuskohteen ja sen, mitä hyvää lahjoituksella tehdään.

Auttamisesta arkea syntyi yrittäjä Ville Mäkilän halusta elää merkityksellistä elämää ja tuottaa hyvinvointia ympärilleen:

Ihmisten ja ympäristön hyvinvointi on meidän kaikkien yhteinen etu. Mitä paremmin oma elinympäristöni voi, sitä paremmin voin itsekin. Mun mielestä yrityksen tärkein tehtävä on edistää yhteisiä asioita, auttaa ympäristöä ja ihmisiä. Yksinkertaisesti firmojen pitää tehdä enemmän hyvää, kukin omien resurssien mukaan!

Palvelussa mukana olevat järjestöt vaikuttavat palvelun ohjaamiseen ja kehittämiseen kokonaisvaltaisesti toimimalla yhteistoimintaryhmässä ja Auttamisesta arkea -palvelun hallituksessa. Auttamisesta arkea -palvelu on 100-prosenttisesti suomalaisessa omistuksessa, ja sen toimintaa pyörittää suomalainen Influenssi Oy. Yritys on sitoutunut lahjoittamaan vähintään 50 % liikevoitostaan mukana olevien kumppanijärjestöjen avustuskohteisiin.

Aiheeseen liittyvät

Takaisin ylös