Siirry sisältöön

Elisa-yhteistyö

Mannerheimin Lastensuojeluliitto ja Elisa ovat yhdistäneet voimansa nuorten digihyvinvoinnin parantamiseksi. Monivuotisen kumppanuuden avulla lapsia ja nuoria halutaan auttaa käyttämään älylaitteitaan fiksusti ja turvallisesti.

Elisa on mukana tukemassa Digitutkijat-hanketta, joka on Suomen Kulttuurirahaston käynnistämä ja rahoittama sekä Mannerheimin Lastensuojeluliiton toteuttama mediakasvatushanke. Digitutkijat-hanke sisältää muun muassa nelosluokkalaisille suunnattuja mediakasvatuksen ja digihyvinvoinnin työpajoja, joilla tullaan tavoittamaan 75 % suomalaisista ala- ja yhtenäiskouluista.

Lisäksi yhteistyössä tullaan toteuttamaan erilaisia tietoiskuja, tapahtumia ja kampanjoita nuorille sekä myös vanhemmille digihyvinvoinnin ympärillä. Nuorten ääntä kuullaan erilaisten yhdessä toteutettavien kyselyiden kautta. Myös yhteistyö kellopuhelinten ympärillä jatkuu; Elisa lahjoittaa jokaisesta myymästään lasten kellopuhelimesta 5 euroa MLL:lle. Summalla tuetaan muun muassa Lasten ja nuorten puhelinta ja chattia.

Elisa on tietoliikenne- ja digitaalisten palveluiden sekä teknologioiden edelläkävijä. Elisa tarjoaa vastuullisia ja kestäviä ratkaisuita yli 2,8 miljoonalle kuluttaja-, yritys- ja julkishallinnon asiakkailleen Suomessa ja Virossa sekä kansainvälisesti yli sadassa maassa.

Elisan missio on digitalisaatiolla kestävä tulevaisuus.

Haluamme, että lapset voivat elää kestävässä maailmassa nyt ja tulevaisuudessa. Siksi yhteistyömme MLL:n kanssa lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi on meille todella tärkeää.

Aiheeseen liittyvät

Takaisin ylös