Siirry sisältöön

Varova-yhteistyö

Varova on suomalainen vuonna 1948 perustettu noin 100 henkilöä työllistävä perheyritys, joka tarjoaa kansainvälisen logistiikan palveluita vienti- ja tuontiyrityksille.

Varova ja MLL ovat tehneet yhteistyötä vuodesta 2020. Varova tukee lahjoituksellaan tänäkin vuonna MLL:n Lasten ja nuorten puhelimen ja chatin toimintaa ja MLL:n kiusaamisen vastaista työtä.

Halusimme löytää yrityksen arvoihin ja tarkoitukseen sopivan tukimuodon, jossa mahdollistuu hieman pitkäaikaisempi kumppanuus. Mannerheimin Lastensuojeluliiton kiusaamisen vastainen työ sekä turvalliset yhteydenpidon kanavat lapsille ja nuorille oli helppo kokea merkityksellisiksi myös meille, toteaa Varovan toimitusjohtaja Mikko Vihanto.

Kansainvälisiä logistiikka- ja huolintapalveluja tarjoavan Varovan tarkoitus on Välitämme ja yrityksen arvoina ovat luotettavuus, vastuullisuus ja joustavuus.

Välitämme toisistamme, asiakkaistamme, kumppaneista ja yhteiskunnasta. Ja välitämmehän tietysti huolintaa ja kuljetuksiakin, kertoo Varovan henkilöstöjohtaja Camilla Karhunen.

 

Aiheeseen liittyvät

Takaisin ylös