Siirry sisältöön

Lasten ja nuorten puhelin

Lasten ja nuorten puhelimeen voivat lapset ja nuoret soittaa maksutta koko maassa joka päivä. Puhelimen toisessa päässä on koulutettu vapaaehtoinen aikuinen, jolla on aikaa kuunnella.

Lasten ja nuorten puhelimessa voi kysyä tai keskustella luottamuksellisesti mistä tahansa itseä mietityttävästä asiasta. Puhelimen aikuiset päivystäjät ovat vaitiolovelvollisia. Lasten ja nuorten puhelimen puheluja ei nauhoiteta.

Lasten ja nuorten puhelin 116 111

maanantaista perjantaihin kello 14–20
lauantaisin ja sunnuntaisin kello 17–20

Lasten ja nuorten puhelin päivystää ruotsiksi numerossa 0800 96 116

maanantaista keskiviikkoon kello 14–17
torstaisin kello 17–20

Jos ääneen puhuminen tuntuu vaikealta, lapset ja nuoret voivat kirjoittaa viestin Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun luottamuksellisesti ja nimettömänä. Kirjeeseen vastaa vapaaehtoinen, luotettava aikuinen.

Siirry Lasten ja nuorten nettikirjepalveluun

Lapset ja nuoret voivat ottaa yhteyttä MLL:n aikuiseen päivystäjään myös chatin kautta. Chat on avoinna joka päivä kello 17–20.

Lasten ja nuorten chat Nuortennetissä

Puhelin, kirjepalvelu ja chat on tarkoitettu kaikille alle 25-vuotiaille. Niihin voi ottaa yhteyttä missä tahansa asiassa, pienessä tai isossa, ilossa ja surussa.

Lasten ja nuorten puhelimen palvelut noudattavat toiminnassaan Puhelin- ja verkkoauttamisen eettisten periaatteiden neuvottelukunnan (PuhEet) eettisiä periaatteita.

Ladattavat aineistot

Aiheeseen liittyvät

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Takaisin ylös