Kerhoaineistot

Ilmoittautuminen ja kerho-ohjaajan verkkokoulutus

Ilmoittautumalla mukaan kutsumme kerho-ohjaajan verkkokoulutukseen. MLL tarjoaa kerho-ohjaajille tiiviin ja itseopiskeltavan verkkokoulutuksen, jossa käydään läpi käytännönläheisesti kerhon materiaalit sekä sen toteutus. Lisäksi koulutus tarjoaa tietoa tulevaisuuslukutaidosta, positiivisesta pedagogiikasta ja pelillisyydestä opetus- ja ohjaustyössä. Verkkokoulutuksen kesto on 30–60 minuuttia. Koulutuksesta saa suoritustodistuksen.

Ilmoittautumislomake


Ohjaajan opas

Ohjaajan opas pitää sisällään kymmenen kerhokerran ohjelman, tavoitteet, kuunneltavan tarinan, listauksen tarvittavista materiaaleista, tulostettavat liitteet ja materiaalit aikahyppy pakohuoneseikkailun toteuttamiseen.

Tutustu oppaaseen


Materiaalipaketti

Maksuton Aikaseikkailu-kerhon materiaalipaketti sisältää:

  • kerhovihot kaikille kerholaisille
  • osaamismerkkitarrat
  • osaamisjulisteen

Huomio. Ohjeet materiaaliatilaukseen verkkokoulutuksesta.


Verkkotehtävät

Kerhokertoja varten aikaseikkailu.fi-sivustolta löytyy verkkotehtäviä, jotka tukevat kerhokerran aiheeseen tutustumista. Tehtävät ovat vapaassa opetuskäytössä.

Tutustu tehtäviin


Muut kerhomateriaalit

Askartelutarvikkeet

Värikynät, liimat ja sakset tulevat koulun puolelta ja niiden kustannukset suositellaan katettavan koulun kerhorahasta.

Tabletit

Suosittelemme, että koulu tarjoaa verkossa toteuttavia kerhotehtäviä varten koulun tabletit kerhon käyttöön. Muussa tapauksessa suositellaan kerholaisten hyödyntävän omia älypuhelimia yksin tai yhdessä. Kerho-ohjelma on myös mahdollista toteuttaa ilman verkkotehtäviä tai kerho-ohjaajan yhteisesti ohjaamana yhdeltä laitteelta.

Tulostettavat materiaalit

Ohjaajan oppaasta löytyvät jokaiselle kerhokerralle tulostettavat materiaalit.

 

Aiheeseen liittyvät

Kerhotoiminta: Aikaseikkailu