Siirry sisältöön
VAIN MLL 100 -KERHOHANKKEEN VIESTINTÄÄN

Aikaseikkailu-kerho

Aikaseikkailu on koulun kerho, joka on tarkoitettu 3.—4.-luokkalaisille. Aikaseikkailu sisältää kaksi kerhomallia, jolloin kerhotoimintaa voi järjestää ympäri lukuvuoden. Kerhoissa lapset harjoittelevat leikillisyyden ja pelillisyyden avulla esimerkiksi omien vahvuuksien tunnistamista, empatiaa ja ongelmanratkaisutaitoja.

  1. Aikaseikkailu kestävä kehitys -kerho
    Kerho käsittelee ympäristöä ja luontoa. Erityisesti keskitytään lapsen lähiympäristöön, arjen toimiin ja kestävään kehitykseen.
  2. Aikaseikkailu tulevaisuuslukutaito -kerho
    Kerho käsittelee vimpaimia ja mediaa. Erityisesti keskitytään lapsen ympäristöön, teknologian kehitykseen ja mediataitoihin.

MLL:n kerhojen tavoitteena on lisätä lasten luottamusta omaan ja yhteiseen tulevaisuuteen. Korostaen, että tulevaisuus, se millaisena se toteutuu, on viime kädessä kiinni meistä itsestämme.

Kerhon aikana lapset tekevät kerhokartan avulla tutkimusmatkoja, kehittävät omaa Aikaseikkailija-hahmoa ja harjoittelevat taitoja, joilla voi osallistua oman ja yhteisen tulevaisuuden muodostamiseen. 

3.—4.-luokkalaisille suunnatussa kerhotoiminnassa halutaan vahvistaa lasten luottamusta tulevaisuuteen, omanarvontuntoa ja asemaa kouluyhteistyössä. Kerho on avoin kaikille oppilaille. Lisäksi MLL kannustaa oppilashuoltoa ohjaamaan kerhoon lapsia, joilla on perhetaustaan, oppimiseen tai yksinäisyyteen liittyviä pulmia.

 

Tutustu kerhoaineistoihin ja ilmoittaudu mukaan

Kouluyhteistyön työntekijöiden yhteystiedot

 

Aiheeseen liittyvät

Aikaseikkailu-kerho

Tutustu artikkeleihin

Takaisin ylös