Tira Jewellery -yhteistyö

Tira Jewellery on kuopiolainen yritys, joka tekee Suomessa käsin laadukkaat ja käsinkaiverretut yksilöitävät kastelahjat sekä muut korut. Yrityksen ensimmäinen mallisto syntyi asiakastoiveiden pohjalta kaste- ja ensikoruista.

Lasten ensikorumalliston kautta syntyi myös kiinnostus yhteistyöhön lapsia tukevan tahon kanssa. Lisäksi leikki on lähellä sydäntämme ja MLL tuntui oikealta valinnalta yhteistyökumppaniksemme, kertovat jalometallimuotoilija Minna Meskanen ja kultaseppä-kaivertaja Kari Puustinen

MLL:n ja Tira Jewelleryn yhteistyö alkoi MLL100-juhlavuonna, joka innotti Tira Jewelleryn suunnittelemaan yhdessä lasten ja nuorten kanssa MLL:lle 100-vuotisjuhlavuoden koruteoksen. Lapset ja nuoret toivotettiin alkuvuonna 2020 tervetulleiksi mukaan suunniteluun piirtämällä oma teoksensa aiheesta ’juhlapäivä’. Lapsilta ja nuorilta saadut teokset toimivat korun suunnittelussa innoittajana ja inspiraationlähteenä.

Korun kuluttajamyyntiin tuleva versio julkistetaan 4.10.2020, josta lähtien sitä on mahdollista tilata Tira Jewelleryn verkkokaupasta.

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Aiheeseen liittyvät