Siirry sisältöön

Tira Jewellery -yhteistyö

Tira Jewellery on kuopiolainen yritys, joka tekee Suomessa käsin laadukkaat ja käsinkaiverretut yksilöitävät kastelahjat sekä muut korut. Yrityksen ensimmäinen mallisto syntyi asiakastoiveiden pohjalta kaste- ja ensikoruista.

Lasten ensikorumalliston kautta syntyi myös kiinnostus yhteistyöhön lapsia tukevan tahon kanssa. Lisäksi leikki on lähellä sydäntämme ja MLL tuntui oikealta valinnalta yhteistyökumppaniksemme, kertovat jalometallimuotoilija Minna Meskanen ja kultaseppä-kaivertaja Kari Puustinen

MLL:n ja Tira Jewelleryn yhteistyö alkoi MLL100-juhlavuonna, joka innotti Tira Jewelleryn suunnittelemaan yhdessä lasten ja nuorten kanssa MLL:lle 100-vuotisjuhlavuoden kunniaksi Sofia-kaulakorun. Koru on nimetty liiton perustajan Eva Charlotta Lovisa Sofia (Sophie) Mannerheimin mukaan.

Nyt Sofia-korusarjaan kuuluvat kaulakorun lisäksi myös korvakorut ja rannekoru. Tira Jewellery lahjoittaa jokaisesta myydystä korusta vähintään 5 euroa MLL:n työlle lasten, nuorten ja lapsiperheiden hyvinvoinnin edistämiseksi.

Aiheeseen liittyvät

Takaisin ylös