Siirry sisältöön

Valhalla Tribe -yhteistyö

Valhalla Tribe Oy on saanut alkunsa yrityksen perustajan Marko Kinnusen ideasta kierrättää bändien keikoilla käyttämät rikkimenneet soitinten osat fanikoruiksi. Marko halusi lisäksi yhdistää korujen myyntiin hyväntekeväisyyden. Valhalla Tribe perustettiin vuonna 2017 ja siitä lähtien jokaisesta yrityksen tekemästä ja myymästä bändien fanikorusta on lahjoitettu osa korun myyntihinnasta hyväntekeväisyyteen. Kaikki Valhalla Triben korut suunnitellaan ja valmistetaan käsityönä Suomessa.

”Yritystoimintana on poikkeuksellista Suomen markkinoilla, että yritys tukee hyväntekeväisyyttä kaikkina vuodenaikoina. Kohteet ovat kaikki artistien valitsemia. Käytettävät materiaalit päätyvät yleensä roskikseen ja tämä onkin oivallinen tapa kierrättää käytetyt kitaran- ja bassonkielet ja rumpupellit faneille uusiokäyttöön”, kertoo Valhalla Triben Marko Kinnunen

Valhalla Tribe suunnittelee ja valmistaa tällä hetkellä koruja Kotiteollisuudelle, S-TOOL:lle, Happoradiolle, Marco Hietalalle, Flat Earthille ja Sunrise Avenuelle.

Sunrise Avenue on valinnut hyväntekeväisyyskohteekseen Mannerheimin Lastensuojeluliiton ja kaikista yhtyeen myydyistä fanikoruista lahjoitetaan MLL:n työn tukemiseen 1/3 korun myyntihinnasta.

”Haluamme tukea suomalaisia lapsia ja suomalaista käsityötä sekä antaa kannattajillemme mahdollisuuden kantaa mukanaan osan Sunrise Avenuen historiaa. Suomessa käsityönä valmistetut korut on valmistettu Samin rumpupelleistä ja minun kitarankielistäni, joilla soitimme viimeisen albumimme kiertueen”, kertoo Samu Haber

Aiheeseen liittyvät

Takaisin ylös