MLL ja koronavirus

MLL:n paikalliset kerhot ja tapahtumat ovat koronaviruksen aiheuttaman poikkeustilan aikana tauolla, mutta tukea ja toimintaa on tarjolla siitä huolimatta paljon.

Puhu koronaviruksesta lapsen ja nuoren kanssa

Olemme koonneet ohjeet koronaviruksesta puhumiseen ja poikkeustilanteen käsittelyyn lapsen kanssa.

Kuinka käsitellä koronatilannetta lapsen kanssa

Tukea lapsille ja nuorille

MLL:n Lasten ja nuorten puhelin, chat ja nettikirjepalvelu palvelee poikkeusaikana normaalisti. Lasten ja nuorten puhelin on auki vuoden jokaisena päivänä, myös poikkeustilan aikana.

Aukioloajat ja yhteystiedot

MLL:n Nuortennetti on nuorille suunnattu sivusto, josta löytyy tukea, tietoa ja tekemistä nuorille. Nyt Nuortennetissä torjutaan tylsyyttä, sillä sivuston tekemiseen voi osallistua jokainen ja tekemisen vinkkejä on runsaasti. Poikkeusaikana sivustolla järjestetään muun muassa myös moderoituja ryhmächatteja nuorille.

Nuortennettiin

Tukea vanhemmille

MLL:n Vanhempainpuhelin, chat ja nettikirjepalvelu palvelee poikkeusaikana normaalisti. Palvelussamme voit myös varata ajan chattiin. Älä jää yksin, chattaa, soita tai kirjoita meille mistä vain.

Aukioloajat ja yhteystiedot

Miten saada korona-ajan arki sujumaan? Kasasimme sinulle seitsemän vinkkiä yhdessä asiantuntijoidemme kanssa. Ennen kaikkea, ollaan armollisia itsellemme!

7 vinkkiä perharkeen korona-aikana

Ei mitään tekemistä?

Tutustu artikkeliimme siitä, mitä kaikkea voi tehdä kotona tai omassa pihapiirissä.

Tekemistä kotona

Nuortennetistämme löydät sivun, jossa vinkkaamme 100 tekemistä nuorille.

100 asiaa, jotka voit tehdä Nuortennetissä

MLL:n Leikkipankissa on satoja leikkejä. Ei kun leikkimään

Leikkipankkiin

MLL:n paikallinen ja alueellinen toiminta

MLL:n yhdistysten harrastustoiminta ja tapahtumat ovat viranomaisohjeistusten mukaisesti tauolla. Moni yhdistyksistämme ja alueellisista piireistä kuitenkin järjestää monenlaista verkkovälitteistä toimintaa, josta kannattaa etsiä tietoa suoraan yhdistysten ja piirien sivuilta.

Tästä Yhdistyshakuun

Ohjeet MLL:n yhdistysten toimijoille poikkeustilassa löytyvät kootusti vapaaehtoisten sivustoltamme Yhdistysnetistä.

Yhdistysnettiin

Toimittaja, etsitkö haastateltavaa?

Autamme mielellään löytämään haastateltavan asiantuntijoidemme joukosta.

Viestinnän yhteystiedot