Kerhot lapsille

MLL:n kerhoihin ovat kaikki lapset tervetulleita. Jokainen lapsi on yhtä arvokas ja kerhoissa lapset voivat harrastaa ilman kilpailua tai suorituspaineita. Tärkeintä on leikki, ilo ja osallisuus.

MLL:n paikallisyhdistykset järjestävät erilaisia kerhoja sekä lapsille että lapsille ja vanhemmille yhteisesti. MLL:n kerhoissa lapset saavat tutustua itseään kiinnostaviin asioihin, leikkiä, tutkia ja oppia omassa tahdissaan. Kerhossa lapset oppivat toimimaan ryhmässä ja saavat uusia ystäviä.

MLL:n kerhoissa lapset ovat mukana suunnittelemassa kerhotoimintaa ja heidän toiveitaan ja mielipiteitään kuullaan. Myös vanhemmat voivat olla mukana sopimassa kerhon tavoitteista ja toimintakäytännöistä.

Tavallisimpia kerhoja ovat lasten musiikki-, liikunta- ja taidekerhot. Lisäksi MLL:n yhdistykset järjestävät esimerkiksi äiti-lapsi ja isä-lapsi -kerhoja, perhesählykerhoja ja luontokerhoja. Kerhoja pidetään yleensä kunnan tai MLL:n tiloissa, päiväkodeissa, seurakunnan tiloissa tai nuorisotalolla.

Katso alta tapahtumakalenterista alueesi kerhot lapsille.

Aiheeseen liittyvät