Siirry sisältöön

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille -toiminta

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille on toimintaa, jossa maahan muuttanut äiti saa itselleen MLL:n kouluttaman vapaaehtoisen ystävän.

Ystävät tutustuvat toisiinsa yhteisen tekemisen lomassa ja samalla maahan muuttanut äiti saa mahdollisuuden harjoitella suomen kieltä.

Tarkoitus on, että ystävät tapaavat toisiaan mahdollisimman arkisissa ja luontevissa ympäristöissä. Myös lapset voivat hyvin olla mukana. Aikaa voi viettää esimerkiksi jommankumman kotona tai läheisessä puistossa, lähteä kävelylle tai käydä yhdessä kaupassa tai kirjastossa.

Jokaiselle pyritään löytämään ystävä, joka asuu lähistöllä ja jonka kanssa äidillä on yhteisiä harrastuksia ja kiinnostuksen kohteita tai samantapainen elämäntilanne.

Jos olet Suomeen muuttanut äiti, kaipaat ystävää, kivaa tekemistä ja tukea suomen kielen opetteluun, voit hakea itsellesi ystävää ottamalla yhteyttä MLL:oon alueellasi. Lisätietoa ja yhteystiedot löydät alueellisilta sivuilta, joihin on linkit sivun alareunassa.

Vapaaehtoiset ystävät ovat tavallisia, luotettavia naisia, jotka haluavat tutustua uuteen ihmiseen ja antaa aikaansa maahan muuttaneelle naiselle.

Lue lisää ja ilmoittaudu ystäväksi

MLL järjestää ystäväksi haluaville perehdytyskoulutuksia. Tarkempia tietoja paikallisesta toiminnasta ja koulutuksista löydät alueellisilta verkkosivuilta. Katso yhteystiedot sivun alta.

Ystäväksi maahanmuuttajaäidille toimintaa on

Tule vapaaehtoiseksi

Lue lisää Lapsemme-lehdestä

Takaisin ylös