Vahvuutta vanhemmuuteen- ja Lapsi mielessä -ohjaajien jatkokoulutus

MLL:n keskusjärjestö toteuttaa yhteistyössä MLL:n piirien kanssa Vahvuutta vanhemmuuteen – ja Lapsi mielessä -ohjaajille jatkokoulutuspäiviä. Päivät on suunnattu ennaltaehkäisevästi kaikkien perheiden sekä erityistä tukea tarvitsevien perheiden parissa työskenteleville ammattilaisille.

Päivissä jaetaan ryhmänohjaajakokemuksia ja syvennetään mentalisaatioon perustuvaa työotetta sekä ryhmänohjaajaosaamista.

Jatkokoulutuspäivät ovat ohjaajille maksuttomia ja niitä järjestetään vuosittain eri puolilla Suomea.

Tänä vuonna järjestämme koulutetuille Vv- ja Lm-ohjaajille neljä puolen päivän mittaista jatkokoulutusta verkossa. Voit valita sopivan ajankohdan  syksyn jatkokoulutuspäivistä. Syksyn päivissä on sama sisältö.

Ilmoittaudu jatkokoulutuspäiviin viimeistään viikkoa ennen kutakin jatkokoulutuspäivää.

Jokaiseen koulutuspäivään mahtuu 100 osallistujaa, ilmoittadu max. kahteen koulutuspäivään.

Syksyn jatkokoulutuspäivät:

1.9.2021 klo 9-12.15, ilmoittaudu viimeistään 25.8.21

15.10.2021 klo 9-12.15, ilmoittaudu viimeistään 8.10.21

  • Psykologian tohtori, psykoterapeutti Saara Salo luennoi aiheesta Mentaliaatio ja parisuhde käsitellään mentalisaatiota aikuisten välisessä kiintymyssuhteessa, parisuhteessa. Mikä merkitys on kumppanin mielen ymmärtämisellä, mitä riskejä parisuhteen mentalisaatiolla on omassa kiintymyshistoriassa.
  • Lisäksi pohditaan ja esitellään tutkimustuloksia parisuhteen merkityksestä vanhemmuuden mentalisaatiokyvyn näkökulmasta.
    MLL:n erityissuunnittelija, väitöskirjatutkija Johanna Sourander johdattelee teemaan vanhemmuudessa koettu stressi ja sosiaalisen tuen merkitys

Ladattavat materiaalit

Kutsu Vv- ja Lm-ohjaajien jatkokoulutuspäivään

Aiheeseen liittyvät

Ota yhteyttä

Johanna Sourander

erityissuunnittelija

Johanna.sourander(at)mll.fi
050 4756 537