Verkkokurssi valmentajalle

Reilusti urheiluryhmässä -verkkokurssi

on tarkoitettu erityisesti aloittelevalle valmentajalle. Kurssilla tarkastellaan, miten

• urheiluryhmiin rakennetaan turvallista ilmapiiriä, jossa voi olla oma itsensä
  • ehkäistään loukkaavaa kohtelua ja kiusaamista
  • huomioidaan yhdenvertaisuuskysymykset
  • valmentaja saa seuralta tukea vaikeissa tilanteissa

Miksi?

Urheiluharrastuksessa kaverit ja myönteiset yhteistyökokemukset ovat tärkeitä. Yksin jääminen tai loukkaava kohtelu ovat ikäviä syitä lopettamispäätökselle. Ilmapiiriin voi vaikuttaa. Siksi kannattaa kehittää urheiluryhmän käytäntöjä.

Mitä?

Tietoa ryhmäyttämisestä, kiusaamisen ehkäisemisestä, osallisuudesta ja yhdenvertaisuudesta.

Miten?

Verkkokurssin suorittaminen kestää noin tunnin. Kurssilla havainnollistetaan reilun valmentajan toimintaa lyhyiden tietotekstien, videoiden ja testien avulla. Kurssin suoritettuaan ja palautelomakkeen täytettyään valmentaja voi tulostaa itselleen todistuksen pdf-muodossa.

Milloin?

Verkkokurssin voi suorittaa itsenäisesti omaan tahtiin. Jos seurassa sovitaan tietty ajanjakso, kurssi suoritetaan sen mukaisesti.

Miten pääsee alkuun?

Ilmoittaudu kurssille tämän linkin kautta:

Ilmoittaudu verkkokurssille

1. Valitse Rekisteröidy/ilmoittaudu
  2. Kirjoita kenttiin etu- ja sukunimesi sekä sähköpostiosoitteesi. Etu- ja sukunimi kannattaa kirjoittaa siihen muotoon, jossa toivot sen tulostuvan todistukseesi.
  3. Valitse kurssiluettelosta Reilusti Urheiluryhmässä -verkkokurssi
  4. Paina Luo tunnus ja ilmoittaudu
  5. Hetken kuluttua saat kaksi sähköpostia, joista A) toisessa on käyttäjätunnuksesi ja salasanasi ja B) toisessa ilmoitus kurssille lisäämisestä ja linkki kurssille kirjautumissivulle
  6. Kirjaudu sisään