Kouluille ja kasvattajilleMLL tuottaa koulujen käyttöön aineistoja mm. mediakasvatuksesta, päihde- ja terveyskasvatuksesta sekä kiusaamisen ehkäisemisestä. MLL kehittää kummi-, tukioppilas- ja tutortoimintaa sekä kouluttaa tukioppilasohjaajia. Lisäksi MLL tarjoaa koulutuspalveluita.

Vasemmasta valikosta pääset tutustumaan tarkemmin MLL:n toimintoihin.

Tilaa Hyvä alku koulutielle -pussit ekaluokkalaisille

Hyvä alku koulutielle -pussit on tarkoitettu ekaluokkalaisille. Tilatkaa pussit, kun tiedätte elokuussa 2014 koulunsa aloittavien ekaluokkalaisten määrän.

Pusseja voi tilata 12.5.-15.9.2014 tai niin kauan kuin niitä riittää.

Tilaa pussit

Uusi video nettikiusaamisesta

Klikkaamisella, kommentoinnilla tai tykkäämisellä voi olla ennakoimattomia vaikutuksia, joiden pohtimen edistää vastuullista nettikäyttäytymistä. Mitä tuli tehtyä -videolla Radio Suomi Popin juontaja Susanna Laine ja KOM-teatterin näyttelijä Eeva Soivio käyvät videolla yläkoulussa juttelemassa nettikiusaamisesta oppilaiden kanssa. Video on tarkoitettu käytettäväksi mm. oppitunneilla ja siihen on olemassa keskusteluaineisto.

Katso video ja lataa aineisto

Ilmoita koulusi Päivätyökeräykseen!

Päivätyökeräys on tärkeä MLL:n rahoituskanava, jonka turvin varmistamme Lasten ja nuorten puhelimen ja netin toiminnan. Osallistumalla päivätyökeräykseen nuoret voivat hankkia kaverilleen ja itselleen puheaikaa luotettavan aikuisen kanssa. Päivätyökeräyksen tuotolla katamme mm. Lasten ja nuorten puhelimen puhelinkuluja sekä koulutamme päivystäjiä vastaamaan puheluihin ja nettikirjeisiin.

Lue lisää Päivätyökeräyksestä ja ilmoittaudu!