Tukioppilastoiminnan todistukset ja tuotteet

Todistus on tärkeä tunnustus ja kiitos tukioppilaana toimimisesta. Todistus voidaan antaa esimerkiksi kevätjuhlassa tai muussa yhteydessä tukioppilaan päättäessä koulunsa. Myös peruskoulutuksesta ja jatkokoulutuksista voidaan antaa todistus. Todistuksesta voi olla tukioppilaalle hyötyä hänen hakiessaan kesätöitä tai jatko-opiskelupaikkaa. Todistuksilla on nuorelle suuri merkitys oman aktiivisuuden ja osallistumisen osoittajana. Tukioppilastoiminnan todistukset löytyvät sivun alareunasta.

Tukioppilastoiminnan tuotteet tilataan MLL:n verkkokaupasta. Tarroja, rintamerkkejä, tukioppilashuppareita tai -paitoja ja muun muassa tukioppilaan työvihkoja voit tilata MLL:n verkkokaupan tukioppilasosiosta. Kun rekisteröidyt verkkokauppaan, saat näkyviin tukioppilastoiminnan tuotteet ja ohjaajille kuuluvat alennukset. Voit valita laskutusosoitteeksi suoraan esimerkiksi koulun osoitteen.

Ohjeet rekisteröitymiseen

1. Aloita klikkaamalla ”rekisteröidy” painiketta verkkokaupan oikeasta yläkulmasta.
2. Keksi oma tunnus ja salasana.
3. Täytä laskutusosoitetiedot.
4. Laskutusosoitteen ”Yhdistys, yritys tai yhteisö” osaan voit laskun maksajan mukaan kirjoittaa joko oman nimesi tai esim. koulun laskutusosoitteen
5. Nimesi lisäksi mainitse ”Osasto/henkilön nimi” kohdassa olevasi tukioppilasohjaaja saadaksesi oikeat edut.
6. Täytä toimitusosoitetiedot
7. Paina ”Rekisteröi” painiketta
8. Tarkista ja vahvista tiedot. Ilmoitus rekisteröitymisestäsi lähetetään antamaasi sähköpostiosoitteeseen.
9. Kun rekisteröityminen on vahvistettu MLL:n tilauspalvelussa, saat vielä toisen sähköpostiviestin, jonka jälkeen voit kirjautua sisään tunnuksillasi, jolloin näet tukioppilastoiminnan materiaalikansion tuotevalikon alalaidassa.

Siirry rekisteröitymään verkkokauppaan tästä.

Oliko tästä sivusta sinulle hyötyä?

Ladattavat materiaalit

Tukioppilaan todistukset

Aiheeseen liittyvät